Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 1 maart 2014

Praktiche info stopzetting Poekie én info nieuw project!!!!


Zoals jullie reeds vernomen hebben wordt het Poekie-project afgesloten. Het doel om 100 knuffels aan zieke kinderen te kunnen schenken werd ruim overtroffen... Poekie heeft bijna 5000 knuffels mogen ontvangen! Poekie kan met een warm hart en veel dankbaarheid terugkijken op 2 intensieve jaren.

Maar alle creatieve vrijwilligers kunnen aan de slag blijven, het mooie en warme gebaar naar de kinderen toe kan blijven doorgaan. De leemte die nu zou ontstaan wordt met alle plezier ingevuld door Zonnedekens (ook te volgen via facebook). Zij gaan met de nodige ervaring en veel enthousiasme een nieuw project  starten, namelijk Zonneknuffels. Een gelijkaardig project als Poekie, maar toch helemaal nieuw!

Goed om weten :

- vanaf nu verloopt de communicatie voor het verzenden van jullie knuffels en voor praktische informatie via  Zonneknuffels. Ook dekentjes, sjaals, mutsjes,...zijn daar welkom!  Stuur gewoon even een mailtje naar zonnedekens@gmail.com en je ontvangt de nodige informatie!

-De knuffels die momenteel nog in voorraad zijn bij Poekie worden door Poekie verder verdeeld naar de ziekenhuizen. Indien er na de verdeling toch nog een aantal knuffels over zijn, dan worden deze knuffels met veel liefde 'geadopteerd' door Zonneknuffels! Ook worden er deze zomer knuffels geleverd aan BiJeVa, zomerkampen voor kansarme kinderen.

-Het Poekie-blog blijft nog even actief. Jullie mogen nog vele berichtjes verwachten over de knuffels die de afgelopen weken zijn geleverd, alsook berichtjes ivm de leveringen aan de ziekenhuizen.

-De centjes uit de Poekie-spaarpot worden na het afsluiten van het project aan het Kinderkankerfonds en aan We Love Marie Fonds gegeven. Info hierover komt uiteraard op het Poekie-blog.

Poekie wil jullie nog eens van harte bedanken voor jullie énorme inzet, DANK JE WEL!

Zonneknuffels heet jullie van harte welkom voor een nieuw en creatief avontuur! 

 

Met vriendelijke groeten,

Miet Verbeke - Zonneknuffels
zonnedekens@gmail.com

Saskia Imbert - Poekie

poekie@telenet.be

 

 

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig nieuw project! En ruim 5000! Wauw petje af voor je! Met je super inzet heb je dat toch mooi voor elkaar gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat het Poekie Project toch blijft voortbestaan, al is het onder een andere naam.
  Je hebt het geweldig gedaan Saskia!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, dat had je van te voren toch ook niet kunnen denken.
  mooi initiatief en fijn dat het wordt voortgezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn ik ga zeker meedoen met het nieuwe project.
  Nog eens proficiat met het resultaat dat poekie heeft bereikt.
  Groetjes Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat het zonneknuffels wordt! Hopelijk krijgen we daarover nog meer informatie. Jammer dat ik niets bij de give away heb gewonnen. Voor de knuffels ben ik nu in rust door de geboorte van onze dochter. Groetjes
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het zo kan verdergezet worden. Nog eens een hele dikke dankjewel Saskia!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je begon met 100 en eindigde met ruim 5000!!! En nu neemt zonnedekens met de zonneknuffels het stokje over. Mooi! Bedankt voor je mooie werk, de leuke blogs en uiteraard alle knuffelmakers bedankt. De reacties van de kindjes zegt meer dan al onze reacties. Maar nogmaals bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Saskia,

  Ik lees net dat je gaat stoppen met het poekie-project, is te begrijpen hoor, het is ook iets waar je dag in en dag uit mee bezig bent, het slorpt je eigen leven op en dat kan ook niet de bedoeling zijn geweest. Maar je mag superfier op jezelf zijn hoor, wat je 2 jaar lang gedaan hebt, is prachtig gewoon!! En nu gaat een ander goed doel het overnemen, mooi toch allemaal hé!
  Geniet jij binnenkort maar terug van de rust en je gezin.

  Knuffel,

  ps, we moeten eens dringend afspreken hé ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)