Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 16 maart 2013

Een nieuwe strik voor Poekie! :)

 
Poekie won een leuke give-away bij Wendy (TIO)!
Een prachtige, nieuwe strik!! Hij staat er mooi mee hé!
En dan nog een lieve poezenkaart erbij... Poekie is 'n beetje verliefd op die mooie poes-dame!
 
Wendy, hartelijk bedankt voor het toffe kado voor Poekie, super!

Oproep Pluisjes (herinnering)

 
Een paar weken geleden plaatste Poekie een oproepje, om héél véél Pluisjes te maken voor de kinderen in het ziekenhuis. Deze keer willen we de broertjes en zusjes (en natuurlijk ook de zieke kinderen) ook eens een extraatje geven, een Pluisje dus. Ondertussen zijn er al wat Pluisjes hier aangekomen én hebben er al vele mensen laten weten dat ze druk bezig zijn met Pluisjes haken! SUPER!! Een paar Pluisjes zijn zelfs al met de post vertrokken in een Poekie-pakketje.
Aan de rechterkant van het blog kan je mee volgen hoeveel Pluisjes er al zijn aangekomen bij Poekie.
 
Ook Poekie heeft z'n best al gedaan.  Zes Pluisjes zijn al klaar. Tijdens de Paasvakantie wordt er zeker nog verder gehaakt hoor!
Het zou fijn zijn als de Pluisjes hier tussen 15 en 25 april toekomen, zodat er voldoende tijd is om ze mooi te verpakken. . Eind april moet Robbe weer op controle, en nemen we de Pluisjes mee naar Gent. De Pluisjes die later aankomen... die doen we zeker in de volgende Poekie-pakketjes hoor!
Al de info kan je hier vinden.

 
Alvast hartelijk bedankt om mee te helpen! :)
 
Lieve groetjes, Saskia & Poekie