Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 9 maart 2012

Knuffels van Janneke Frustsel en 'Poekie en zijn vriendjes'

Janneke Frutsel is énorm creatief! Boetseren, breien, haken, schrijven,... dat kan ze allemaal!
Ze maakte 2 grote knuffels voor het Poekie-project! Super!!!
Janneke Frustel schreef ook 't mooie en leuke Poekie-boekje. Je kan het boekje 'Poekie en zijn vriendjes'  bestellen via haar blog!! Als je één boekje aankoopt voor 6 euro, kan Poekie ook 'n boekje geven aan een kindje in het ziekenhuis! Mooi hé!!!Hartelijk bedankt en DIKKE knuffel van Poekie :)

Poekie bedankt 'Het Ritske' !

"Bij Het Ritske kunt u terecht voor alle benodigdheden voor de doe-het-zelver (naaister).
Als u eens langskomt, kunt u zien dat wij voor elk wat wils hebben. Buiten kostenbesparend is zelf uw eigen kleren maken ook een aangenaam tijdverdrijf. Borduren is bijvoorbeeld een hobby die dagelijks aan populariteit wint.
U kunt bij ons terecht voor alle toebehoren en voor advies. Wij bieden ook keuze uit een ruime selectie naaimachines van Singer, de marktleider wat prijs en kwaliteit betreft.
Voor diegenen die een beetje met de computer overweg kunnen, hebben we zelfs naaimachines die foto's of andere bestanden kunnen borduren.
U kunt bij ons terecht voor:
  • Breilessen
  • Naaimachines
  • Mercerie
  • Handwerk
  • Breiwol
  • Alles voor de doe-het-zelver
  • ... "
Poekie bedankt Het Riske voor de sponsoring, door bolletje wol! :)

Vrolijk duo van Paola!

Poekie bedankt Paola Aerts voor deze leuke clown en pop!

Lieve groetjes, Poekie