Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 15 oktober 2012

80 Poekie-pakketjes voor UZ Gent!!!
80 Poekie-pakketjes vertrekken deze week naar het UZ Gent!!!
 Morgen moet Robbe op controle-onderzoek (iedereen duimen dus), en nemen we 40 Poekie-pakketjes mee. De pakketjes zijn deze keer voor de kinderen van de "specialistische pediatrische afdeling" (kinderen met heel verscheiden medische aandoeningen). Per pakketje 2 of 3 mooie knuffels; een grote knuffel, een gewone knuffel en dan nog een sleutelhanger of brooche voor de oudere kinderen. We nemen telkens nog een paar extra-large-knuffels mee, die kunnen dan bv bij een verjaardag gegeven worden. Hihi, sommige knuffels komen nog even uit het pakketje piepen... zo nieuwsgierig zijn ze naar hun nieuwe vriendjes!
 

Woensdag worden er dan 40 Poekie-pakketjes op de kinderkankerafdeling afgegeven. Mama Vanessa woont hier in de buurt. Woensdag moet haar zoon Jonas worden opgenomen voor een nabehandeling, gedurende 4 dagen. Vanessa gaat er voor zorgen dat deze pakketjes ook in Gent geraken, super hé!
In deze herfstpakketjes zitten voornamelijk uilen, kikkers, beren,... In elk pakketje zit ook een supermooie wenskaart (daar lezen jullie later meer over). Voor de peuters/kleuters/lagere school zijn er Poekie-boekjes bijgevoegd. En natuurlijk ook hier weer een paar extra-grote-knuffels én een mand met mooie uiltjes!
Voor de tienermeisjes zijn er weer mooie schilderijtjes als extraatje... de schilderijtjes zien jullie hier binnenkort ook op het blog.
Mooi, mooi!!
Poekie bedankt alle creatieve medewerkers. Het is zo fijn dat jullie knuffels blijven maken voor de kinderen!! DIKKE knuffel van Poekie! xxx