Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 19 maart 2012

Something StrangeWelkom in de kleurrijke en soms ‘vreemde’ wereld van Something Strange! In 2008 maakte ze haar eerste kleedje, de reacties waren zo positief dat ze op zoek ging naar een ‘echte’ naaimachine en een zoektocht begon via het wereldwijdeweb naar unieke, kleurrijke stoffen. Haar zoektocht bracht haar in Parijs, Duitsland, Nederland, Amerika en Japan. Dit maakt Something Strange zo speciaal: de stoffen en kleurcombinaties

Something Strange werkt vaak tot een rol stof volledig op is en vindt het fijn een beetje speciaal te zijn. Dus geen massa productie. Alles wordt in kleine oplages met veel liefde en oog voor detail gemaakt in het atelier in Hasselt. 

Hartelijk bedankt voor de supermooie en unieke knuffels!
Poekie :)