Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 30 augustus 2012

Hartverwarmende reacties...


(Remy)

"Bedankt lieve Poekie en zijn Team !
Voor de mooie knuffels en boekje met je belevenissen....
Remy is er helemaal gelukkig van en dat dankzij jullie inzet en groot heart
Groetjes van Remy die op een niertransplantatie wacht in het UZ Gent."

(Remy)


Marijke (mama van Rune (14 jr) en zijn broers) : Bedankt voor de grote krokodil! Rune was er enorm blij mee. De krokodil staat boven op de rand van zijn bed. En de broers waren ook gelukkig! Tibbe neemt het leeuwtje overal mee naar toe.

Nathalie (mama van Matthis, 2jr) : Wij hebben vanmorgen ook een zakje gekregen met een enorme leuke knuffel in! Deze mocht meteen mee op onderzoek en heeft de gangen van het UZ ineens leren kennen! Bedankt Poekie voor het mooie pakketje! X

Anneleen (mama van Janne) : Beste, Langs deze weg wik ik jullie even bedanken voor de mooie DORA-knuffel die ons dochtertje kreeg. Janne is 3 weken geleden opgenomen in het UZ en kreeg de diagnose leukemkie. Ze is nog zeer zwak en vraagt maar één ding... 'Dora kijken'. Ze heeft hier al bijna elke dv van Dora meermaals gezien. De prachtige knuffel van Dora was dus echt een passend geschenkje. Echt bedankt!

Carine (mama van Arjen, 13jr) : Heel erg bedankt om de heel mooie Bob de robot en Muisje muis aan onze Arjen te geven. De knuffels toverden direct een heel mooie lach op zijn gezichtje, of zou het de fee zijn die dat deed (de Fee Van De Hoop uit het Poekie-boekje)? In ieder geval dikke merci en het is trouwens een heel mooi leesboekje dat erbij zit. Dikke knuffel!

Nancy (mama van Arne, 13jr) : Hallo, Wreed bedankt voor de Poekie-knuffel die mijn zoon Arne gisteren heeft gekregen in het UZ Gent. We zullen de knuffel goed verzorgen en bewaren als herinnering voor later.

Poekie wil hierbij alle creatieve medewerkers nog eens hartelijk bedanken voor die vele mooie knuffels!!!!!!