Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 9 september 2013

Bedankt Kristel (en link naar give-away!)

 
Kristel kwam vorige week even op bezoek bij Poekie! Ze bracht weer veel moois mee... van haar mama! Die maakte leuke bloemenbroches, vele uiltjes, lieve tasjes én een knuffelpopje! Hartelijk bedankt!
 
Handig, Kristel bracht ook meteen mijn bestelling uit haar webwinkel 'Wol En Zo' mee! Deze keer had ik nog wat extra 'veiligheidsoogjes' nodig. Maar je kan ook wol, katoen, boeken, haakpatronen,... en zoveel meer in haar webwinkel vinden! En bij de 'aanbiedingen' kan je steeds mooie en goedkope wol/katoen vinden, ideaal om knuffels mee te maken natuurlijk!
 
 
Op de facebook-pagina van 'Wol En Zo' loopt er momenteel een give-away, tot 11 september. Je kan een waardebon van 20euro winnen! Super!! Dus snel naar de facebookpagina voor meer info!
 
Lieve groetjes van Poekie & Saskia
 
**Alvast hartelijk bedankt voor de vele mooie en hartverwarmende reacties op het artikel in Libelle! Fijn dat er weer zoveel mensen mee willen helpen om knuffels te maken, fijn dat jullie het Poekie-project een warm hart toedragen! :)**