Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 3 april 2013

10 Pluisjes op een rij...

 
Ook Hilde Morisse  haakte mee Pluisjes! Maar liefst 10 prachtige exemplaren!! Dit is Hilde haar eerste bijdrage met gehaakte knuffels voor het Poekie-project. Ze vindt het een superproject, evenals haar collega's. Hilde werkt als nachtverpleegkundige op de afdeling pediatrie. Ze weet dus hoe belangrijk zo'n lieve knuffel kan zijn! :) En Hilde blijft verder haken, super!

 
Ondertussen heeft Poekie al 107 Pluisjes ontvangen. Ze staan nog niet allemaal op het blog, maar er komen er nog in de volgende blogberichtjes.
 
Beste Hilde, hartelijk bedankt voor de mooie Pluisjes!
Lente-groetjes van Poekie!

Make A Wish (project in de kijker)


 
Poekie zet deze keer graag Make A Wish even in de kijker!

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte om hen hoop, sterkte en vreugde te brengen. Sinds de oprichting zijn er al meer dan 1500 wensen van kinderen vervuld!
 
Ook Robbe had vorig jaar een supertoffe wensdag! Een dagje op stap met zijn 2 beste vrienden... play-station spelen op een groot cinema-scherm, lekker gaan eten, computerspelletjes leren programmeren, een mooi geschenk mogen kiezen, samen pizza eten,... Een dag waar we nu nog dikwijls over praten hoor!
 
Onze dank gaat uit naar de sponsors, maar zeker ook naar de enthousiaste vrijwilligers!
Supertof project!
 
Groetjes van Poekie!