Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 6 maart 2012

Hartelijk bedankt!!!

Eind februari vond in Genk  handgema(r)kt plaats, de PopUp-markt met creatief ontwerptalent. Franca van Some.thing(s)INSIDE en Huguette van Z(h)and en Glas zijn de organisatoren van dit evenement. Samen met
Juwelen Micha bezorgden ze Poekie een mooi sponsorbedrag... DIKKE merci! :)
En ook de lieve dames van Van Lotje Ge(s)tikt hebben een warm Poekie-hart! Een gedeelte van hun opbrengst hebben ze ook aan Poekie geschonken! Super hé!!

Met deze centjes gaat Poekie binnenkort shoppen... op zoek naar mooie verpakking voor de knuffels, mooie lintjes, aankoop katoen en veiligheidsoogjes om knuffels te maken,...

Het is zooooo hartverwarmend, dit project!
Poekie wil iedereen nog eens hartelijk bedanken!!
xxx

Creatieve vriendinnen


Deze knuffels kreeg Poekie van Anita en haar vriendinnen uit Zandvliet.. Ze komen regelmatig samen om te handwerken. Hartelijk bedankt dames!

Lieve groetjes van Poekie :)