Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 20 maart 2013

Knuffels voor het UZ Antwerpen!!

 
 
Spannend! Voor de allereerste keer maakte Poekie pakketjes klaar voor het UZ Antwerpen! 14 Pakketjes voor de afdeling kinderoncologie. Deze pakketjes werden in het Poekie-thema gemaakt. De resterende poekie-boekjes en poekie-puzzels, een Poekie of muisje of robotje... en zo zijn de zakjes mooi gevuld! Mama Marijke en zoon Rune zorgen voor de bezorging van deze pakketjes, alvast bedankt! 
 
 
En al deze lente-knuffels gaan ook op zoek naar een nieuw vriendje/vriendinnetje. (Op de foto staan enkel de grotere knuffels, maar de pakketjes werden aangevuld met kleine knuffels en sleutelhangertjes en zo.) Deze 40 knuffelpakketjes zijn ook voor het UZ Antwerpen, voor de chronische patiëntjes. Sandra, die in het UZA werkt, laadde haar auto graag vol met zoveel mooie pakketjes en ze zorgt voor de bezorging. Bedankt Sandra!

 
Lieve mensen, allemaal nog eens hartelijk bedankt voor al die mooie knuffels die jullie voor het Poekie-project maken!! Zo kunnen we weer vele kinderen een mooi moment bezorgen!!
De mailtjes blijven maar toekomen, met de vraag om mee te helpen. Elke week brengt de postbode weer vele dozen vol knuffels... het project loopt dus supergoed!! DANK U!!!
 
(deze week vertrekken er ook knuffels naar het UZ Leuven, daar lees je later meer over)
 
 
DIKKE knuffel en lieve groetjes van Poekie en Saskia

Elle en haar vriendinnen..

 
Elle Griek maakte weer leuke knuffels voor het Poekie-project! Het afgelopen half jaar haakte ze een mopshond, zebra, konijntje en twee Pluisjes! Super!!
 
En Elle gaat gewoon weer door met freubelen en patronen uitwisselen met diverse lieve vriendinnen. Elle vertelt vol enthousiasme het Poekie-verhaal aan iedereen. En het heeft al een extra knuffel opgeleverd! De moeder van een collega haakte nl een fabeldier voor Poekie! Bedankt!
En zo zijn er nog meer vriendinnen van haar 'aan de haak' momenteel!
 
Elle gaat gewoon door... 'we doen het tenslotte voor een glimlach op het gezicht van een ziek kind'.

 


 
 
Lieve Elle en vriendinnen, hartelijk bedankt voor jullie steun aan het Poekie-project!!
 
DIKKE knuffel en lieve groetjes van Poekie!
xxx