Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 3 maart 2013

Unieke Poekie-wenskaarten!


 
Deze unieke Poekie-wenskaarten werden gemaakt door de leerlingen van het 2de en 4de leerjaar van Vrije Basisschool De Wingerd hier in het dorp! Ze leerden Poekie kennen omdat één van de leerlingen, Jonas, in nabehandeling is in het UZ Gent. Jonas zit in het 2de leerjaar, zijn broer Matthias in het 4de leerjaar. De broers namen hun Poekie-knuffels mee naar de klas, en er werd voorgelezen uit het Poekie-boekje.
Hier zien jullie de leerlingen aan het werk!
 
Beste leerlingen, hartelijk bedankt voor al deze prachtige Poekie-kaarten!!! Daar gaan jullie vele kinderen in het ziekenhuis een plezier mee doen hoor!!
 
DIKKE knuffel van Poekie! xxx