Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

Reacties


 

Sanne K. (psychologe afdeling kinderoncologie UZ Antwerpen) : Je mag zeker doorgeven dat de reacties bij elke knuffel/zakje dat uitgedeeld wordt, superenthousiast zijn! Echt een fijn project! Zeker voor herhaling!
 
Katrien (mama Cisse) :  Cisse slaapt nu met zijn mooi zacht knuffeltje in zijn bedje. Toch nog eens bedankt! Echt een mooi initiatief!

Anik : Beste mensen van Poekie, Mijn zoontje kreeg vorige week een prachtige knuffel van jullie in het UZA! Een heel fijne verrassing én hartverwarmend. Véél dank!

Natasja : Ik wil je bedanken voor de knuffels voor Tina, jouw werk brengt verlichting. Haar vis moet overal meen zoals de ok en recovery. Maar we gebruiken haar vis ook om in de poppenbuggy te leggen waarmee ze dan zelf gaat wandelen om haar motoriek te bevorderen. Heel veel uscces aan u en uw gezin en nogmaals bedankt.

Freija : Mijn zoontje kreeg vorige week, na meer dan drie jaar wachten, eindelijk een nieuwe nier. Daar was hij natuurlijk superblij mee, maar hij was zo mogelijk nog meer blij met de Poekieknuffel die hij ook kreeg. Alvast bedankt voor jullie knuffel, een dikke proficiat met het initiatief!

Malika: De knuffeltjes zijn aangekomen. De kindjes zijn er weg van!! Zano doet niets anders dan rondlopen met zijn hondje in dat zakje, en zijn smurf vrolijk aan iedereen tonen. Famke vind haar speeltjes super. Ik wil jou dus echt zo immens hard bedanken!!! 
mama Vanessa :  Jonas (6jr) was daarnet een van die gelukkige kindjes! Bedankt voor het knappe initiatief!
Patricia (mama van Lise, 14jr) over het Poekie-boekje :  Echt leuk en mooi gedaan! Een originele manier om in een verhaal te verweven hoe alles begon.
Saskia (mama van Romy, 13jr) : Lieve mensen van het Poekie-project, hartelijk dank voor het lieve paarse hondje en portemonneetje voor Romy. Ze vindt het heel leuk!
Tessy (mama van Fleur, 5jr) : 1000x Bedankt! Wij hebben een geweldig kado gekregen. Poekie is langsgeweest!!!! Wat was Fleur blij (en mama ook!). Bedankt voor Rexi de hond en Slak (naam heeft kleine zus uitgevonden :)). Ook bedankt aan de mensen die ze gemaakt hebben. We hebben heel hard 'dank je' geroepen, misschien hoorden ze het wel! :)
Frederik (papa van Brecht) : Initiatieven zoals Poekie zijn super voor die gastjes, echt leuk dat er mensen daar tijd voor maken!
Eva (mama van Lena, 6jr) : Mag ik er nog een reactie aan toevoegen? Vandaag bracht de postbode hier een Poekie-pakketje aan huis. Lena straalde bij het openmaken. De knuffels zijn gewoonweg prachtig en zullen hier vast en zeker vertroeteld worden. Bedankt Saskia en alle andere creatievelingen met een groot hart!

Nathalie (mama van Matthis, 2jr) : Wij hebben vanmorgen ook een zakje gekregen met een enorme leuke knuffel in! Deze mocht meteen mee op onderzoek en heeft de gangen van het UZ ineens leren kennen! Bedankt Poekie voor het mooie pakketje! X
Anneleen (mama van Janne) : Beste, Langs deze weg wik ik jullie even bedanken voor de mooie DORA-knuffel die ons dochtertje kreeg. Janne is 3 weken geleden opgenomen in het UZ en kreeg de diagnose leukemkie. Ze is nog zeer zwak en vraagt maar één ding... 'Dora kijken'. Ze heeft hier al bijna elke dv van Dora meermaals gezien. De prachtige knuffel van Dora was dus echt een passend geschenkje. Echt bedankt!
Carine (mama van Arjen, 13jr) : Heel erg bedankt om de heel mooie Bob de robot en Muisje muis aan onze Arjen te geven. De knuffels toverden direct een heel mooie lach op zijn gezichtje, of zou het de fee zijn die dat deed (de Fee Van De Hoop uit het Poekie-boekje)? In ieder geval dikke merci en het is trouwens een heel mooi leesboekje dat erbij zit. Dikke knuffel! 

Nancy (mama van Arne, 13jr) : Hallo, Wreed bedankt voor de Poekie-knuffel die mijn zoon Arne gisteren heeft gekregen in het UZ Gent. We zullen de knuffel goed verzorgen en bewaren als herinnering voor later.

Rudy (papa van Pieter, 15 jr) : Hallo Saskia en Poekie, Dankuwel voor het prachtige Poekiepakket dat onze zoon Pieter vandaag mocht ontvangen. Ook de mama en zus waren onmiddellijk verkocht. Het doet echt deugd zo'n pakket te mogen krijgen van lotgenoten, meer nog om de warmte die er achter zit en de liefde waarmee de knuffels gemaakt zijn. Danku voor deze warmte en liefde die we op deze letterlijk en figuurlijk koude dagen van jullie krijgen.

Mama Kelly : Ik vind het iedere keer heel knap wat jullie maken! Onze dochter is er heel blij mee,ook met haar Poekie-pakketje van vorige week ;-) ...mooie hallo kitty,met kussentje en zeehondje.......dikke duim voor jullie allen!

Jessica (mama van Kathleen) : Mooie knuffels! Kathleentje's 2 knuffelbeertjes hebben een plaatsje gekregen in de living :-)

Angélique (mama van Bram) : Ik wou jullie even bedanken voor het prachtige initiatief. Bram heeft vorige week donderdag zijn eerste Poekie pakketje ontvangen op 5K12D. Hij was er echt heel blij mee! Dank u.

Natasja (mama van Kirsten, 7jr ) : Onze dochter Kirsten heeft gisteren in UZ gent jullie prachtige knuffel gekregen. Ze is deze week geopereerd en bestraald. Op het bijbehorend kaartje lezen we het verhaal van uw zoon Robbe. We zijn geroerd door dit prachtige initiatief. Hartelijk dank!!!
 
Kinderkankerfonds UZ Gent : Geachte, In naam van de kinderen, hun ouders en het voltallige team van de kinderkankerafdeling willen wij u van harte bedanken voor de mooie boekjes en knuffels van het Poekie-project die wij van u mochten ontvangen. Met vriendelijke groeten, Prof. Dr. Y. Benoit (Voorzitter) en J. De Porre (Secretaris)

Annelore (medewerkster De LIEving UZ Gent) : we hebben de Poekies gisteren goed ontvangen!  Waaw, prachtige knuffels! Het was een drukke dag in deLIEving gisteren, we kregen een twintigtal kinderen over de vloer, en konden elk kind heel gelukkig maken met een knuffel! We verdeelden nog pakketjes over de algemene pediatrie, en de dagkliniek was ook heel tevreden (0k12d).  Een welgemeende dank u wel! Groetjes uit deLIEving!

Lies (mama van Babbe) : Babbe wacht vandaag op haar operatie. Ze kreeg zonet een poekie-knuffel. Hij helpt haar de honger te vergeten :) Bedankt!
 
Sarah (verpleegkundige intensieve zorgen UZ Gent) : Altijd supermooie knuffels en de kids zijn zo blij :) Dikke merci!
 
Sabine (pedagogische begeleidster UZ Gent) : Hartelijk dank voor de knuffels! Ze zijn uitgedeeld en er wordt al mee gespeeld!
 
Noortje (mama van Ninthe) : Hallo Poekie en Saskia. Nadat ons dochtertje tijdens haar verblijf iedereen haar mopje over Roodkapje had verteld, wist ik direct welke knuffel ze uit de Poekie-doos zou kiezen. Die van Roodkapje! Nu kan ze hem ook nog uitbeelden en heeft ze een héél leuk aandenken aan een minder leuke tijd. Héél erg bedankt!
 
Winny : Net een mooie knuffelaap mogen ontvangen van jullie. Onze zoon was er blij mee. Bedankt voor de mooie project!
 
Vanessa (mama Jonas) : Samen met Iejoor van Poekie op de I-pad spelen! Best gezellig, want buiten regent het toch.  
 
Evelyne: Beste mevrouw " Poekie", ik liep vanochtend langs onze knuffelmand op onze afdeling kinder intensieve zorgen hier in het Uz in Gent en zag weer nieuwe prachtige kleurrijke en schattige knuffels liggen. Even een vlug mailtje om onze appreciatie voor uw project nog eens te benadrukken. Elke dag maken uw knuffels wel een patiëntje minder bang wanneer hij of zij onverwacht en meestal met veel pijn zonder zijn eigen knuffel bij ons op intensieve zorgen belandt. Merci daarom !! (Dokter E. Dhont , kinderintensivist Uz Gent.)
 
Gwen: Hoi, heel veel dank voor de mooie knuffels! Kids zijn er dol op!! 
Mama van Fiene : Poekie, bedankt voor de knuffels. Fiene is er héél blij mee!!

Ilse Ruysseveldt (Kinderkankerfonds Leuven) : Aan alle medewerkers, knuffelliefhebbers en handige naai, haak en brei “experten” van Poekie, : Dank voor de fijne samenwerking en de prachtige knuffeltjes die ons reeds tweemaal werden bezorgd het afgelopen jaar. Een lieve en prachtige attentie voor zovele patiëntjes, hun broertjes en zusjes! Met de feestdagen hebben we één van de jongere leefgroepen van kinderpsychiatrie ook een knuffel geschonken.  Ze vonden het geweldig. Ze hebben zelfs een aantal knuffels gekozen voor de therapieruimte.
 
Christine : het is een formidabel initiatief,ons kleinzoontje ligt reeds 3 weken in het uz in gent in de intensieve zorgen, Poekie is er ook langs geweest heel erg bedankt hiervoor!
 
Vanessa : Bedankt voor jullie leuk initiatief mijn dochterje van 3 is via spoed gehecht in Alma ziekenhuis te Eeklo en heeft een mooi tasje gekregen met een konijntje in en is er super blij mee! En ik vind het super dat jullie zoiets leuks voor de kindjes doen en dat dan nog vrijwillig. Ik denk eraan om cursus breien te volgen. Bedankt allemaal!
 
Katelijne : Zowat een half jaar geleden bracht mijn jongste dochtertje ruim 3 weken door op IPZ. Ze was in de wolken met de gehaakte schildpadknuffel die ze daar uit de mand mocht kiezen. Bedankt ! xx
 
Liselot : Onze Thor is vandaag opgenomen op intensieve zorgen in het UZ Gent. Hij kreeg onmiddellijk een vriend. We noemen hem Poekie. Hij vindt het superfijn, en wij ook. Dankjewel en proficiat voor jullie werk! Het is een fantastich initiatief!