Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 8 december 2013

Mooie reacties...

Kamiel - knuffels voor Lucas - Lena

Diewer : We ontvingen met de post een heel leuk verrassingspakket  voor Lucas en Ruth van Poekie. Heel erg bedankt aan Saskia en Poekie, dit is een superleuk project!

Vanessa : Lena heeft haar Poekie gekregen tijdens een opname via spoed in het Paola-kinderziekenhuis. Ze heeft haar beertje overal mee naartoe genomen en "bruintje" was absoluut haar maatje tijdens de opname, bedankt voor dit prachtig initiatief !!!!!

Veerle : Ons Sophie kreeg van Poekie een paars konijntje en is er heel blij mee. Het was een heel aangename verassing. Merciekes hiervoor x

An : Ons zoontje van 6 maand kreeg ondertussen al 2 keer cadeautjes van Poekie.
Ik wil jullie hiervoor bedanken. Deze knuffels zijn 'eens iets anders'. Eerst en vooral omdat ze tussen chemo's en onderzoeken een leuke afleiding zijn, en ook omdat je zulke knuffels toch niet in de winkel kan kopen.  De rode kat die hij de eerste keer kreeg is echt één van zijn favoriete knuffels.
Als hij moe begint te worden probeert hij die in zijn mondje te steken en soms valt hij in slaap met zijn armpje rond deze kat (die we dan ook Poekie genoemt hebben).  Dus hartelijk bedankt voor dit superleuke initiatief...


Liesje : Ons dochtertje Marie ligt sinds vier weken in het uz in Gent. Zij verblijft reeds vier weken op de intensieve zorgen na drie zware operaties in 1 maand tijd. Marieke is pas zes maand oud en zij mocht vandaag van jullie een roze aapje ontvangen. Ze is er heel blij mee. :-) . Bedankt hiervoor.


 
Isabel : POEKIE-lading gekregen voor AZ ALMA! Heel erg welgemeende dank om opnieuw zoveel kindjes te troosten, opnieuw een glimlach te toveren en ouders te vertederen ! Bedankt POEKIE namens alle verpleegkundigen van de spoedopname van AZ Alma

Frederik : Als verpleegkundigen op de kinderspoed zijn wij enorm blij met de knuffels die dankzij jullie al een nieuw baasje hebben gevonden op de kinderspoed. Jullie knuffels hebben al vele kindertraantjes gedroogd. Bedankt vanwege het volledige kinderspoedteam van ZNA Middelheim/ Koningin Paola Kinderziekenhuis. Groetjes, Frederik (Verpleegkundige Kinderspoed ZNA Middelheim/ Koningin Paola Kinderziekenhuis)

Bedankt An! :)

 
An Willekens maakte al eerder knuffels voor het Poekie-project. Ook deze keer kwamen er weer vele superleuke knuffels uit de post-doos piepen!
 
Hartelijk bedankt An!
 
Lieve groetjes van Saskia & Poekie
xxx