Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 18 november 2013

Libelle-verkiezing en oproepje!

 
Gisteren was het dan eindelijk zo ver... de 10 'Vrouwen met een Missie' werden in de Nekkerhallen in Mechelen verwacht voor de bekendmaking van de winnares! Gelukkig was er ook even tijd om een babbeltje te doen met een paar van de 'vrouwen'. Iedereen had 'n prachtige missie, iedereen had een hartverwarmend project... En iedereen kreeg een mooie kader en boeketje bloemen! Ook de superlieve Anny De Windt, want zij is dé  'Vrouw Van Het Jaar' geworden! Proficiat!! Anny organiseert jeugdvakanties voor kansarmen kinderen. Iedere zomer kunnen zo'n 80-tal kinderen tussen 6 en 13 jaar genieten van een écht verwenkamp (BiJeVa), met lekker eten en leuke activiteiten en vele nieuwe vriendjes,... die kinderen verdienen het echt om even onbezorgd te genieten!
 
 
Ik had vandaag een zeer aangenaam telefoongesprek met Anny (weet je dat ze zich al 40 jaar als vrijwilligster inzet voor goede doelen!? Prachtig!)... Poekie zou volgende zomer graag knuffeltjes bezorgen aan de kinderen die mee op kamp gaan. De kinderen gaan met mooie herinneringen naar huis... en als daar dan nog een kleine knuffel bij kan, dat zou toch fijn zijn hé?!  Anny vond dit een mooi idee! Dus... helpen jullie ook graag mee? Poekie stelt voor om de gratis patroontjes van Stip En Haak te gebruiken. Zo kan Poekie een mooi assortimentje van kleine knuffels maken. Indien jullie je knuffeltje graag aan BiJeVa schenken, gelieve dit dan te vermelden als de knuffel wordt verstuurd naar Poekie. Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking! :)
 
Lieve groetjes van Saskia & Poekie