Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 27 januari 2013

Hartverwarmende reacties...

Dinsdag 15 januari namen we een 40-tal Poekie-pakketjes mee naar de afdeling kinderoncologie in het UZ Gent. Via mail en via Facebook kreeg Poekie een aantal hartverwarmende reacties! Het laatste berichtje komt van de Kinderkankerafdeling van het UZ Leuven.
Hierbij wil Poekie jullie nogmaals allemaal hartelijk bedanken voor al die mooi knuffels!! In april en in juli nemen we weer knuffels mee naar het UZ Gent. Binnenkort maakt Poekie ook pakketjes voor het UZ Antwerpen. Laat die knuffels dus maar komen! :)


Rudy (papa van Pieter, 15 jr) : Hallo Saskia en Poekie, Dankuwel voor het prachtige Poekiepakket dat onze zoon Pieter vandaag mocht ontvangen. Ook de mama en zus waren onmiddellijk verkocht. Het doet  echt deugd zo'n pakket te mogen krijgen van lotgenoten, meer nog om de warmte die er achter zit en de liefde waarmee de knuffels gemaakt zijn. Danku voor deze warmte en liefde die we op deze letterlijk en figuurlijk koude dagen van jullie krijgen.

Mama Kelly : Ik vind het iedere keer heel knap wat jullie maken! Onze dochter is er heel blij mee,ook met haar Poekie-pakketje van vorige week ;-) ...mooie hallo kitty,met kussentje en zeehondje.......dikke duim voor jullie allen!

Jessica (mama van Kathleen) : Mooie knuffels!  Kathleentje's 2 knuffelbeertjes hebben een plaatsje gekregen in de living :-)

Angélique (mama van Bram) : Ik wou jullie even bedanken voor het prachtige initiatief. Bram heeft vorige week donderdag zijn eerste Poekie pakketje ontvangen op 5K12D. Hij was er echt heel blij mee! Dank u.


Natasja (mama van Kirsten, 7jr ) : Onze dochter Kirsten heeft gisteren in UZ gent jullie prachtige knuffel gekregen. Ze is deze week geopereerd en bestraald. Op het bijbehorend kaartje lezen we het verhaal van uw zoon Robbe. We zijn geroerd door dit prachtige initiatief. Hartelijk dank!!!


Ilse Ruysseveldt (Kinderkankerfonds Leuven) : Aan alle medewerkers, knuffelliefhebbers en handige naai, haak en brei “experten” van Poekie, : Dank voor de fijne samenwerking en de prachtige knuffeltjes die ons reeds tweemaal werden bezorgd het afgelopen jaar. Een lieve en prachtige attentie voor zovele patiëntjes, hun broertjes en zusjes!