Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 20 april 2012

Poekie is onderweg naar het UZ Leuven!

Marleen van het thuiszorgteam van het Kinderkankerfonds Leuven is hier  vandaag langs geweest om 40 Poekie-pakketjes op te halen!! De pakketjes zullen verdeeld worden in het ziekenhuis én tijdens de thuiszorg. In elk pakketje zit er een Poekie-boekje... het leuke verhaal over een poes, robot en muisje... Dus heeft Poekie er deze keer voor gezorgd dat er in elk pakketje ook een handgemaakte poes, robot of muisje zit én dan nog een andere toffe knuffel, en soms ook nog een sleutelhangertje of brooche! Ja, het zijn weer supermooie pakketjes geworden!!! :)  Als extraatje nog een mega robot en Poekie-poes!!
Samen met Poekie wil ik iedereen nog eens hartelijk bedanken voor de prachtige knuffels! En ook weer een dikke merci aan de sponsors!!
Binnenkort volgen er waarschijnlijk nog foto's van het UZ Leuven.

Op naar de volgende 40 pakketjes nu! Er staan reeds dozen apart met herfstknuffels (kikkers, uilen, appeltjes,...), winterknuffels (ijsberen, pinguïns, sneeuwmannen,...) en beren. Poekie vindt het fijn (en gemakkelijker) om per thema te werken. Tijdens de zomermaanden vertrekken er zeker nog 40 pakketjes naar de afdeling oncologie in het UZ Gent. Ook de specialistische pediatrische afdeling (kinderen met heel verscheiden medische aandoeningen) staat op de Poekie-lijst! Blijf dus maar rustig verder haken, naaien, breien,... :)