Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 25 maart 2012

Juiliette en Joep!


Bij
Knuffellab zijn ze dagelijks bezig met het uitvinden van  nog knuffeligere knuffels en andere zachte leuke orginele hippe dingen, speciaal voor de kleinste onder ons. Alles wordt met de hand gemaakt en daarom zijn er geen twee dezelfde. De meeste knuffels hebben geen gezichtje zodat de kids deze zelf kunnen fantaseren, net als de emoties die horen bij dat gezichtje.. Alle knuffels worden met de hand gemaakt en absoluut uniek. Daarnaast maakt knuffellab onder andere ook wiegedekentjes en knuffellapjes. Alle producten zijn prima geschikt als kraamkado of als leuk kadootje voor een baby, peuter of kleuter van 0 tot 99 jaar.
Juiliette (bovenaan) en Joep (onderaan) zijn stoere konijndraakjes op zoek naar een beschermling. Ze zijn zorgzaam en gezellig en staan altijd voor je klaar!


Hartelijk bedankt voor de originele knuffels!
Groetjes van Poekie :)

Aapje :)

Noor Raats haakte dit kleine, schattige aapje! Zo lief!

Hartelijk bedankt Noor en lieve groetjes van Poekie :)