Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 11 mei 2012

Help!

  

Poekie heeft de afgelopen maanden zo hard gewerkt, dat hij nu een weekje welverdiende rust neemt!De koffers staan klaar... toch een paar bolletjes wol, véél boeken, een zacht slaapkussen,... 
En volgende week werkt Poekie met nieuwe energie verder! Omdat Poekie het zo druk heeft, vraagt hij jullie hulp!
Er komt een nieuw Poekie-boekje, een superleuk Kerstverhaal. En Poekie zou dolgraag bij elk Kerstboekje een mooie bladwijzer bijvoegen! 40 of 80 of 120...  We hopen zoveel mogelijk kinderen een toffe verrassing te bezorgen!! Janneke Frutsel ontwierp 2 leuke patroontjes voor Poekie-bladwijzers. Gaan jullie mee aan de slag met de opdracht-patroontjes (ze zijn gratis!)? De Kerstbladwijzers worden ten laatste op 1 december bij Poekie verwacht. Ook gewone bladwijzers, zonder Kerstmuts zijn welkom (die kunnen we voor de andere boekjes gebruiken). En borduur je liever oogjes in plaats van wiebeloogjes te gebruiken... geen probleem! Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!!
En wisten jullie al dat er ook patroontjes beschikbaar zijn van Poekie, Muisje Muis en Bob De Robot? Je kan ze via de Poekie-Shop aankopen, aan 1euro per patroontje!

Tot volgende week! Lieve groetjes van Poekie! :)