Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 22 maart 2013

Knuffels voor het UZ Leuven!


Apen, giraffen, olifanten, kameleons, panda's, leeuwen,... een hele dierentuin voor het UZ Leuven! Op de foto zien jullie een gedeelte van de dieren die vertrokken zijn, op zoek naar een nieuw vriendje. De knuffels werden nog verder aangevuld met sleutelhangers én nog meer knuffels (die de laatste dagen hier nog zijn toegekomen). Elke knuffel kreeg een label rond de hals, of werd mooi verpakt (vnl de sleutelhangers en de allerkleinste knuffeltjes). Een grote doos vol dierentuindieren dus!!
 
Deze keer werden de knuffels niet in zakjes verpakt. Sommige afdelingen in het ziekenhuis hebben liefst de knuffelpakketjes, andere liefst individuele knuffels. Geen probleem, Poekie past zich aan aan de wensen van die lieve mensen!
 
Deze keer bracht Poekie de knuffels zelf naar het ziekenhuis en combineerde dat met een stadsbezoekje aan Leuven en een lekkere lunch daar!

 
Nogmaals HARTELIJK BEDANKT voor al die prachtige knuffels die jullie maken!! Dank zij jullie is het Poekie-project 'n groot succes! :)
 
Dikke knuffels en lieve groetjes,
Saskia & Poekie
xxx

Liefs van Vampiireheart!


 Vampiireheart is énorm creatief! Kijk maar eens wat ze allemaal voor het Poekie-project heeft gemaakt! Toffe uiltjes, knuffeldoekjes, Pluisjes, heerlijke lente-knuffels... zoveel moois! Vampiireheart houdt van borduren, handwerken, dieren en de natuur. Neem zeker eens een kijkje op haar blog, waar ze creativiteit aanvult met een persoonlijk verhaal!
 

 
Hartelijk bedankt voor al die lieve knuffels! Groetjes van Poekie!