Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 22 mei 2013

Superveel knuffels voor het UZ Antwerpen! 
Gisteren kwam Sandra, een medewerkster van het UZ Antwerpen, deze vele knuffels ophalen bij Poekie! 4 pakketjes voor nieuwe patiëntjes op de afdeling oncologie, 28 pakketjes voor de chronische patiëntjes. In elk pakketje telkens een drietal knuffels. Ook een grote doos Pluisjes voor de broertjes/zusjes van de patiëntjes én een grote doos gevuld met kleine knuffeltjes. Die kleine knuffeltjes zijn voor de 'prikkenmand'.

 
Sandra, bedankt voor het vervoer van de knuffels!
Sandra bracht ook nog knuffels mee naar Poekie, maar die toon ik graag de volgende keer.
 
Iedereen weer van harte bedankt voor het maken van de prachtige knuffels! Jullie gaan de kinderen weer een mooi moment bezorgen hoor! De knuffels mogen dus weer aangevuld worden... helpen jullie weer mee? Graag meer info?
 
(In juli en augustus neemt Poekie even pauze... )
 
Lieve groetjes,
Poekie
xxx