Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 3 oktober 2012

Poekie in het Belfort!Ja, Poekie logeert een weekje in het Belfort in Aalst! Super hé!
Marianne (Janneke Frutsel) en Frieda  nemen daar deel aan de tentoonstelling 'Vrije Tijd En Kunst', en reserveerden ook een plaatsje om het Poekie-project in de kijker te zetten!
Marianne is trouwens de schrijfster van het Poekie-boekje. En zowel Marianne als Frieda maakten al een aantal patroontjes voor Poekie (binnenkort meer patroontjes-nieuws!).
Marianne houdt van boetseren, breien, haken, schrijven, schilderen en bloggen. Ze houdt ook heel veel van Moeder Natuur en werken voor het goede doel.
Aquarellen, wenskaarten maken, boetseren en powertex, vilten en haken zijn de favoriete hobby's van Frieda!


Tot en met 7 oktober kan je het werk van deze creatieve dames bewonderen in het Belfort in Aalst!
En je kan er dan ook meteen kennis maken met Poekie!Marianne schreef een mooi boek, 'Door het vuur voor Moeder Natuur', ten voordele van het dieren opvangcentrum Merelbeke. Frieda zorgde voor de pachtige aquarel-illustraties. Meer info over hun boek kan je hier vinden.

Poekie wil deze 2 superlieve mensen nog eens hartelijk bedanken voor hun inzet voor het Poekie-project!!! Marianne en Frieda, jullie zijn SUPER! :)