Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 1 april 2013

Brooches van TIO (+oproepje)

 
Wendy (van het leuke blog TIO) las een tijdje geleden dat Poekie ook eens graag iets voor de mama's van de zieke kinderen wil doen... mooie bloemenbrooches! En Wendy ging meteen aan de haak voor Poekie! Ze maakte al deze prachtige bloemen! Poekie heeft voldoende brooche-speldjes voor de verdere afwerking. Dus wil jij ook een mooie bloem maken, uit wol of katoen? Ergens in het najaar zal Poekie er dan mooie kadootjes van maken en aan het ziekenhuis bezorgen.
Als je de bloemen naar Poekie stuurt, is het handig om er ook een restje wol/katoen van de gebruikte kleur bij te doen, zodat Poekie de brooche-speldjes kan bevestigen.
 
Alvast hartelijk bedankt Wendy!!
 
Lieve groetjes van Poekie!