Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 9 mei 2012

De Poekie-shop is geopend! :)
Joepie, de Poekie-Shop is geopend!! Ben je op zoek naar leuke brei/haakpatroontjes van Poekie en zijn vrienden? Of hou je meer van puzzels? Of help je Poekie graag met een kerstactie? Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in de shop!!!


Ik bedankt hierbij héél graag Feeke en Janneke Frutsel voor hun ontwerpen en hun hartverwarmende hulp! DIKKE merci dames!!!
Janneke Frutsel en haar vriendinnen! En goed nieuws...


Janneke Frutsel (dé schrijfster van het Poekie-boekje) en haar creatieve vriendinnen Veerle en Chantal maakten deze knuffels voor de kinderen in het ziekenhuis! Prachtig hé! Hartelijk bedankt lieve dames!
De lezers van het Poekie-boekje herkennen zeker Bob De Robot! Wil jij ook zo'n toffe robot haken? Dan heeft Poekie goed nieuws... want straks opent de Poekie-shop  zijn deuren... en kan je patroontjes bestellen! Meer nieuws volgt nog! :)


DIKKE knuffel van Poekie :)