Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 27 april 2012

Fiene en haar Poekie-knuffeltjes! :)


Voor Lizzy (Ma Knutsel) heeft het Poekie-project jammer genoeg een beetje een persoonlijke toets.

Fiene (1 jaar) is het dochtertje van haar nicht en Fiene heeft een zeldzame hersentumor. Ze is ondertussen al aan haar 3de of 4de chemokuur bezig. Ze is in behandeling in Gasthuisberg in Leuven. Poekie stuurde een knuffel-pakketje naar Fiene. En kijk,  hier is ze met haar knuffeltjes. Ze is er ongelofelijk blij mee. de mama van Fiene vindt Poekie een heel leuk project, omdat Poekie vele kindjes blij zal maken. Ze stuurde deze foto naar Poekie, met het opschrift: "Poekie: Bedankt voor de knuffels. Fiene is er héél blij mee!!"

Hier doen we het dus allemaal voor hé,  want er is niets zo mooi en hartverwarmend dan een welgemeende glimlach van een kind. :)

Dikke knuffel voor Fiene! xxx