Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 17 februari 2013

Knuffels van Ingrid!

 
Ingrid Goossens  (Ingrids Haakblog) haakte énorm veel knuffels het afgelopen jaar! En Poekie is daar natuurlijk superblij mee... zo kunnen er weer vele Poekie-pakketjes gemaakt worden!
 
Eind 2011  ontdekte Ingrid het Poekie-blog. Ze was direct enorn enthousiast, ze wist wat ze met haar reeds gehaakte knuffels zou doen... en ze haakte er nog veel meer bij! Na een jaar was de doos vol, en kon die verstuurd worden naar Poekie. Het gaf Ingrid een heel goed gevoel! Al  hakend kwam ze op het idee om iets gelijkaardigs te doen voor haar zoon, die diabetes heeft. Ingrid verkoopt nu zelfgehaakte knuffels via haar facebookpagina, en de opbrengst gaat naar het diabetesfonds. Mooi hé!
  Ingrid, hartelijk bedankt voor de prachtige knuffels!!
DIKKE knuffel van Poekie! xxx

 
 
patroontjes :
aapjes, kameleon, kikker (haakboeken Christel Krukkert)