Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 2 februari 2014

Van kinderen, voor kinderen! (laatste levering Poekie-knuffels)

 
 Wat een mooie afsluiting voor het Poekie-project...
Het Jeugdatelier Wommelgem ging ijverig aan de slag voor het Poekie-project. Onder begeleiding van Anita Vlaminck maakten ze veel moois voor de kinderen in het ziekenhuis. De kunstenaars van 's woendags (6-9 jaar) hebben leuke sleutelhangers gemaakt! En de zaterdaggroep ging aan de slag met katoen en haakten lieve poezenknuffels! Tot slot werkten de  jongeren van 12-15 jaar van de groep 'den Artiest' met vilt en kwamen er prachtige toilettasjes uit hun handen!
 
Anita Vlaminck (de verantwoordelijke van het Jeugdatelier) en Ann Theys (Schepen van Jeugd) kwamen al dit moois persoonlijk afgeven bij Poekie. Zoveel prachtig werk én een gezellige babbel bij de allerlaatste Poekie-levering, super!
 
Een DIKKE merci aan het Jeugdatelier Wommelgem!!!!
xxx
 
Lieve groetjes van Poekie en Saskia

 
Er volgen nog foto's en reacties hoor, van de ziekenhuizen én van de ouders en zieke kinderen!
 
Tot dan!