Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 23 februari 2013

Uitslag Give-Away!!


 
De onschuldige Poekie-poot heeft deze middag de winnaars gekozen van de give-away! Ja, 2 winnaars, omdat er zoveel reacties waren!!
 
En de gelukkigen zijn :
 
Deborah Haakt (patroontje Princess Lovely)
 
Hellen (patroontje Ridder)
 
Mailen jullie even naar poekie@telenet.be voor de verdere gegevens?

 
Niet gewonnen? Niet getreurd... deze supertoffe patroontjes zijn ook te koop in de Etsy Shop van  A La Sascha!! Neem daar dus zeker eens een kijkje!
 
Poekie bedankt iedereen die heeft deelgenomen aan de give-away! En ook dank aan A La Sascha natuurlijk, voor het weggeven van de 2 patroontjes!
 
Lieve groetjes van Poekie!!

A La Sascha knuffeldoekjes (GIVE-AWAY!!)


 
 

Sascha, van het blog A La Sascha heeft 6 superleuke patroontjes voor knuffeldoekjes ontworpen! Ze zijn écht uniek! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lieve prinses, of een stoere ridder met paard?
 
Omdat Poekie steeds knuffeldoekjes voor de allerkleinsten kan gebruiken, geeft Sascha graag een gratis patroontje weg! Bedankt Sascha! Hoe kan jij winnen?
 
 
-Neem een kijkje in Sascha haar webwinkeltje :A La Sascha (Etsy Shop)
 
-Laat in een berichtje hier onderaan weten welk patroontje (keuze uit 6 patroontjes!) je graag zou winnen
 
-Volg het Poekie-blog of de Poekie Facebookpagina
 
-Reclame maken voor deze give-away en voor het Poekie-project mag natuurlijk altijd... want meer knuffels = meer blije kinderen in het ziekenhuis! En als je het patroontje van je keuze wint, zou het natuurlijk fijn zijn dat je een knuffeldoekje voor het Poekie-project maakt! :)
 
 
De onschuldige Poekie-poot zal op zaterdag 23 februari de winnaar bepalen!
 
Veel succes!
 
Lieve groetjes van Sascha en Poekie