Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 10 april 2012

Reacties op de Poekie-knuffels (UZ Gent & postpakketjes)


mama Vanessa :  Jonas (6jr) was daarnet een van die gelukkige kindjes! Bedankt voor het knappe initiatief!

Patricia (mama van Lise, 14jr) over het Poekie-boekje :  Echt leuk en mooi gedaan! Een originele manier om in een verhaal te verweven hoe alles begon.


Saskia (mama van Romy, 13jr) : Lieve mensen van het Poekie-project, hartelijk dank voor het lieve paarse hondje en portemonneetje voor Romy. Ze vindt het heel leuk!


Tessy (mama van Fleur, 5jr) : 1000x Bedankt! Wij hebben een geweldig kado gekregen. Poekie is langsgeweest!!!! Wat was Fleur blij (en mama ook!). Bedankt voor Rexi de hond en Slak (naam heeft kleine zus uitgevonden :)). Ook bedankt aan de mensen die ze gemaakt hebben. We hebben heel hard 'dank je' geroepen, misschien hoorden ze het wel! :)

Frederik (papa van Brecht) : Initiatieven zoals Poekie zijn super voor die gastjes, echt leuk dat er mensen daar tijd voor maken!

Eva (mama van Lena, 6jr) : Mag ik er nog een reactie aan toevoegen? Vandaag bracht de postbode hier een Poekie-pakketje aan huis. Lena straalde bij het openmaken. De knuffels zijn gewoonweg prachtig en zullen hier vast en zeker vertroeteld worden. Bedankt Saskia en alle andere creatievelingen met een groot hart!