Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 21 maart 2012

Poekie-pakketjes voor UZ Gent!


Poekie, onze gebreide huiskat, maakte vandaag 40 knuffelpakketjes voor het UZ Gent klaar!
Papieren tasjes, zijdepapier, kleine muisjes, mooie poekie-labels, handige blanco-labels (voor vermelding leeftijdscategorie kindjes)... bedankt lieve sponsors !
En natuurlijk een Poekie-boekje  voor elk pakket (dank je Janneke Frutsel voor het mooie verhaal, en ook bedankt aan diegenen die een boekje aankochten en zo ook een boekje aan een kindje schenken...)!

Poekie had er toch wel 'n paar uurtjes werk aan hoor... in elk pakket een grote knuffel, met daarbij nog een kleine knuffel of sleutelhanger! Hihi... de konijnenoortjes piepen er uit!

40 Mooie gevulde pakketjes én 2 extra grote knuffels...
Lieve creatieve mensen en sponsors... allemaal al hartelijk bedankt voor jullie medewerking!!! Want het is dank zij jullie dat Poekie nu al naar het UZ Gent kan vertrekken met zoveel knuffels! En deze zomer, in het najaar,... dan kunnen we weer op bezoek... ja, zoveel knuffels zijn er ondertussen al! :)
Haak, brei en naai maar rustig verder hoor...

Morgenmiddag zal Poekie de pakketjes aan het personeel van de afdeling kinderhemato-oncologie bezorgen! Goed hé!

Poekie geeft iedereen een DIKKE KNUFFEL! Bedankt!!