Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 27 september 2013

Knuffels van Lieve (+ verdeling knuffels)

 
Lieve haakte en breide de afgelopen maanden deze knuffels voor het Poekie-project! Een ijsbeer en pinguïn voor de doos met 'winterknuffels', octopus wacht nog 'n tijdje in de doos met de 'lente-zomerknuffels', aap mag bij de 'jungle-dieren' pret gaan maken,... en zo vindt iedere knuffels zijn plaatsje hier, tot ze op zoek gaan naar een nieuw vriendje in het ziekenhuis! :)
 
Poekie is nu al bezig met het sorteren van de 'herfstknuffels', zodat de uilen en beren en vosjes en andere typische herfst-knuffels in oktober naar de ziekenhuizen kunnen verhuizen.
Afhankelijk van het aantal knuffels dat er voorradig is, vertrekken er misschien ook apen en poezen naar een nieuw vriendje. Er is ook heel veel vraag naar kleine knuffeltjes, voor in de 'prikkenmanden'. Als een kindje een vervelende prik moet krijgen voor bloedafname of een punctie, mogen ze achteraf een kleinigheidje kiezen om de pijn wat te verzachten.
 
Alle knuffels, groot en klein, vinden dus hun weg naar de kinderen in het ziekenhuis!
Antwerpen, Leuven, Gent en Eeklo worden binnenkort overrompeld met lieve knuffels!
 
Nogmaals een hartelijke dank aan alle creatieve medewerkers! Jullie bezorgen de kinderen telkens een mooi moment!

 
Liefs,
Saskia & Poekie