Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 2 februari 2013

Clara op bezoek bij Poekie (1) 
Clara, de lieve uil van Lilla Luise, komt een paar dagen bij Poekie logeren. Clara maakt namelijk een reis door Europa (en misschien ook wel veel verder) langs creatieve mensen. Clara heeft een klein tasje bij, waar een kadootje inzit van haar vorig verblijf. Poekie kreeg een gehaakt dolfijntje en een doosje met knoopjes van Phooka. Super! Clara heeft ook een dagboek bij,  zodat Susie en Hans achteraf over haar avonturen kunnen lezen. Susie is haar 'baasje' en Hans... haar vriendje, de egel.
 
 
Eerst was Clara een beetje verlegen. Maar toen ze Poekie zag, onze gekke en ondeugende huiskat, voelde ze zich meteen thuis! Poekie en Clara hebben samen naar de vogels in de tuin gekeken. Spijtig genoeg was er geen egel in de tuin. Ze hebben elkaar verhalen verteld en veel gelachen. En natuurlijk moest er chocolade worden geproefd! Clara vond de pure chocolade het lekkerste. En Poekie... ach, die at heel het bordje verder leeg!

 
Clara blijft dit weekend nog bij ons, dus maandag is er weer Clara-post op het Poekie-blog!
 
Fijn weekend!
Poekie en Clara!