Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 6 februari 2012

HandgeMa(r)kt (je kan er Poekie knuffels afgeven!) en Van Lotje Ge(s)tikt!

is een PopUp-markt boordevol originele, superleuke handgemaakte producten !
Hebbedingetjes & goodies voor groot en klein, juwelen, grafisch werk, leuke stofjes, accessoires, keramiek
... en nog veel meer !

wanneer ?        op zondag 26 febr 2012    //    13u30 tot 17u30
waar ?         in de gerenoveerde gebouwen van C-mine Genk
Neem je Poekie-knuffel mee naar handgeMa(r)kt, zij voorzien een grote mand om de knuffels in te verzamelen !!! Zorg ervoor dat je een kaartje met je gegevens bij jou knuffel voorziet zodat Poekie alle creatieve helpende handen kan bedanken via hun blog, fb-pagina ..

Bij iedere editie steunt handgeMa(r)kt op de ene of andere manier een goed doel in België.
Voor de editie van februari steunen ze Poekie en ook
Van Lotje Ge(s)tikt.

Over het wat, hoe en waarom van
Van Lotje Ge(s)tikt :
Lotgenoten Vlaanderen vzw is een vereniging van (ex)kankerpatiënten met als doelstelling het nemen en steunen van initiatieven die mensen met/na kanker ondersteunen.
Ieder jaar opnieuw  zoeken we originele ideeën om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar gaan ze de creatieve toer op. Einde 2011 deden ze een oproep voor materialen voor hun nieuwe actie. Massa's stoffen, ritsen, garen... hebben ze verzameld! Ondertussen rolden de eerste afgewerkte resultaten vanonder de naaimachine. Hun nieuwe actie was geboren:
Van Lotje ge(s)tikt - handmade voor het goede doel
Geldbeugeltjes, gsm-tasjes, zakdoekzakjes, pennenzakjes, zwemzakjes, wasspeldzakjes... in leuke stofjes, alles handgemaakt en voor het goede doel! Meer info op www.lotgenoten-vlaanderen.be

Van Lotje Ge(s)tikt heeft besloten een deel van hun opbrengst van handgeMa(r)kt af te staan aan Poekie. Ze willen op deze manier hun steentje bijdragen aan ons mooi en waardevol project!
Hartelijk bedankt!!!

Knuffel van Poekie :)

Slinger en knuffeltjes!


Vivian uit Nederland heeft 'n supermooie slinger en 2 lieve knuffeltjes gemaakt voor Poekie! Zij heeft geen blog, maar leest wel de berichtje hier! Hartelijk bedankt Vivian! :)
Knuffel van Poekie :)