Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 3 september 2013

Knuffels voor het UZ Gent (reacties + foto's)

(Jonas, Helena, Hanne & Jarne vanuit het UZ Gent)
 
Tijdens de zomervakantie werden er ook knuffels in het UZ Gent afgegeven.  Draken, monstertjes, sprookjesfiguren,... en kleine knuffeltjes voor de prikkenmand vonden hun weg naar een nieuw vriendje!
 
 
Sarah (verpleegkundige intensieve zorgen UZ Gent) : Altijd supermooie knuffels en de kids zijn zo blij dikke merci van de dienst intensieve zorgen!
 
Sabine (pedagogische begeleidster UZ Gent) : Hartelijk dank voor de knuffels! Ze zijn uitgedeeld en er wordt al mee gespeeld!  

Noortje : Hallo Poekie en Saskia. Nadat ons dochtertje Ninthe tijdens haar verblijf in het UZ van Gent iedereen haar mopje over Roodkapje had verteld, wist ik direct welke knuffel ze uit de Poekie-doos zou kiezen. Die van Roodkapje!!! Nu kan ze hem ook nog uitbeelden en heeft ze een héél leuk aandenken aan een minder leuke tijd. Héél erg bedankt! 
 

Winny : Net een mooie knuffel aap mogen ontvangen van jullie. Onze zoon was er blij mee. Bedankt voor dit mooie project.
 
Vanessa : Samen met Iejoor van Poekie op de I-pad spelen! Best gezellig, want buiten regent het toch.
 

 
De doos met 'monstertjes, draken, sprookjes, fantasie-knuffeltjes,...' is nu helemaal leeg, en mag dus weer aangevuld worden! Ook de kleine knuffeltjes voor de prikkenmand worden erg gewaardeerd in de ziekenhuizen! Typische 'herfstknuffels' worden in oktober afgegeven in de verschillende ziekenhuizen. Helpen jullie mee? Natuurlijk zijn alle soorten knuffels welkom! Meer knuffels = meer blije kinderen! :) Voor meer info : poekie@telenet.be
 
Een hartelijke dank aan mama Vanessa en zoon Jonas voor het vervoer van de knuffels voor de afdeling algemene pediatrie!
 
Groetjes van Poekie!
xxx