Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 21 november 2013

Knuffels voor het AZ Middelheim Antwerpen! 
 
Poekie kreeg vorige maand een mailtje van Debby. Debby werkt als verpleegkundige op de kinderspoedgevallendienst van het AZ Middelheim in Antwerpen. Ze zag de reportage over het Poekie-project, en weet uit ervaring dat een klein cadeautje na een prik of onaangenaam onderzoek al een grote troost kan zijn voor de kindjes. Of er ook een paar knuffeltjes beschikbaar waren voor de prikkenmand bij hun?... Poekie dook met plezier in de voorraad knuffels en stelde een mooi pakketje samen! Een 40-tal grote herfstknuffels en beren werden vandaag afgehaald door Debby. En ook een 70-tal kleine pakketjes voor de prikkenmand. Uiltjes, zakjes voor zakdoekjes, beertjes, pennenzakjes,... allemaal met veel plezier door jullie gemaakt, en binnenkort een leuk cadeautje voor een kindje in het ziekenhuis. Debby was zeer blij met zoveel lieve knuffels!
Ik bedankt jullie nog eens graag voor jullie enorme inzet voor het Poekie-project! Fijn dat we samen de kinderen een glimlach kunnen bezorgen!
 
Lieve groetjes, Saskia & Poekie
xxx