Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 22 januari 2012

Vrolijke Poekie-knuffels van Ilonka!

Deze vrolijke Poekie-knuffels zijn door Ilonka gemaakt. Ze heeft een mooie blog, My Creative Corner. Ilonka is getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Inmiddels is ze ook oma van twee heerlijke kleinzoons. Ilonka besteed veel tijd aan haar hobby,s, zoals breien en haken. Haar favoriete bezigheid is toch wel sokken breien en Amigurumi,s haken. En miniatuur poppenhuizen inrichten. Ben je nieuwsgierig neem dan eens een kijkje op haar blog!

Hartelijk bedankt Ilonka!
Knuffel van Poekie :)

Een visje voor Poekie!

Annemarie van Annemarie's haakblog stuurde een leuke sleutelhanger en een lekker visje naar Poekie. Annemarie is totaal verslaafd aan haken! Naast haar blog heeft ze ook nog een Etsy Shop en geeft ze regelmatig haakworkshops in de winkel van Knottenwol  in Delft.

Hartelijk bedankt Annemarie! :)