Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 27 mei 2012

Lieverdjes...
Deze lieverdjes komen van Conny Paans. Je kan Conny onder de nickname 'lijn20' op Hobbyjournaal vinden. Hartelijk bedankt en DIKKE knuffel van Poekie! :)


Er waren eens 2 schildpadjes...

 2 zachte kleurige schildpadjes...


...waren al een tijdje klaar, en ze waren al aardig aan elkaar gehecht...Maar goed, ze zeiden dan toch maar 'Dag'en 'Het ga je goed', 'Goede reis'en 'Veel plezier'...

...Ze waren tenslotte gemaakt om weg te geven.....

...En daar gingen ze dan, gezellig samen in een pakje. Want als je ergens heen gaat waar je nog nooit bent geweest is het fijn om iemand naast je te weten...

...Ja, ze zijn voor Poekie, en ze komen van Tikkie!

Hartelijk bedankt Tikkie! Binnenkort mogen je schildpadjes wéér op reis... en dan zijn ze eindelijk bij hun nieuwe vriendjes in het ziekenhuis!