Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 25 april 2012

Poekie op de Facebookpagina van Happinez...

Het magazine Happinez is één van mijn lievelingsmagazines.
Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur.
Op hun  Facebook pagina stond vorige week een oproepje... Wat maak jij met liefde? En kijk nu... Het Poekie-project is de winnaar geworden! Supermooi hé!!

Prachtige knuffels van Lydia!


Lydia Fransen kreeg via een vriendin van haar dochter een Poekie-mail, met de oproep om knuffelbeestjes te maken. Lydia maakt zelf heel graag knuffelbeestjes (haken én breien) en heeft met plezier meegewerkt aan het Poekie-project!

Poekie is natuurlijk weeral supertevreden met al deze mooie knuffels!!! Er gaan weer veel kinderen een mooi knuffel-pakketje krijgen!!


Lydia, hartelijk bedankt en lieve groetjes van Poekie!