Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 11 februari 2012

schattige knuffels en véél sleutelhangers!

 Rita, die geen blog heeft, is via via op het Poekie-blog terecht gekomen. Ze vond dit meteen een schitterend initiatief en wou graag haar steentje bijdragen. Omdat er al veel knuffels voor de kleintjes waren, had ze het idee om sleutelhangers te maken voor de groteren... en toch nog wat knuffels voor de kleintjes erbij! :)
Rita houdt ervan om kinderen gelukkig te maken, een glimlach op een kindergezicht te toveren. Dit is volgens Rita het mooiste wat ze kan bereiken met haar hobby! En groot gelijk heeft ze! Hartelijk bedankt Rita!!

Dikke knuffel van Poekie :)

E Strea Chikitu

Renée van E Strea Chikitu maakte voor het Poekie-project twee mooie 'infuuspaal-hangers' en popje Clarabel! Hartelijk bedankt!!
Renée zet zich in voor een Goed Doel met haar webshop. Een gedeelte van de opbrengst doneert Renée aan prenataal onderzoek. Onderzoek dat zou kunnen bijdragen aan het hebben van een gezin, voor mensen met overdraagbare aandoeningen. Op haar site vind je meer informatie over de steunstichting verloskunde en gynaecologie van het St Radboud ziekenhuis.

Groetjes & Knuffel van Poekie :)