Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 19 oktober 2013

Patroontjes!! :)

 
Inge kreeg toestemming om het originele patroontje van My Little Pony te vertalen. De werkbeschrijving kan je hier vinden.


Varkentje Pip, maar ook Muis Fiep, Konijntje Pluis en Teckeltje Sam zijn superleuke kleine knuffeltjes. De patroontjes zijn ontworpen door Stip En Haak, ze deelt ze graag gratis. Je kan de patroontjes hier vinden!
 
 
Melanie is supercreatief! Ze ontwerpt leuke patroontjes die je ook haar blog kan vinden.
Een paar pagina's vol gratis patroontjes, super!
 
 
Tineke heeft dan weer een leuk patroontje van een giraf! En die kan je hier vinden! Bedankt Tineke!
 
Zo, met deze gratis patroontjes kunnen jullie aan de haak! Gebruik je een patroontje van één van de blogs, dan zou het fijn zijn als je een berichtje op dat blog achterlaat... want het is toch superlief dat deze mensen hun patroontjes willen delen hé! :)
 
Veel creatief plezier!
Poekie