Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 25 februari 2013

Bedankt Chris en Erna

 
Het Poekie-project is ook stilaan bekend aan het worden in onze gemeente.
Zo haakte Chris een sneeuwman en een fruitpotje. Mooi hé!

 
Erna haakte een vrolijke dierenboek bij elkaar voor het Poekie-project!
 Erna werkte zo'n twaalf jaar geleden op de dienst oncologie. Soms ging ze even mee met de Cliniclowns tot bij de kleintjes. Zo'n moedige kinderen!
Nadat ze niet meer ging werken, begon Er,a met het haken van popjes en muisjes voor de zieken... de voorloper dus van Poekie! :) Die popjes waren haar 'regenboogkinderen'.
Een sage vertelt dat op het einde van elke regenboog zich een pot goud bevindt, met als inhoud het geluk van genezen voor kleine en grote patiënten. Binnenkort komen de regenboogkindjes van Erna ook naar Poekie, om de kinderen een portie geluk te schenken. Prachtig toch!!

 
Beste Chris en Erna, hartelijk bedankt voor jullie mooie bijdrage aan het Poekie-project! Graag tot een volgende keer!
 
Lieve groetjes van Poekie
xxx