Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zaterdag 24 maart 2012

Poekie in het UZ Gent en info knuffels!Donderdag werd Poekie hartelijk ontvangen in het UZ Gent, op de afdeling hemato-oncologie.
De pedagogische medewerksters stonden ons beneden op te wachten met grote karren om de Poekie-pakketjes op te plaatsen! Zo geraakte Poekie heelhuids met de pakketjes op de 5de verdieping.
Daar werd er tijd gemaakt om een foto te nemen. Zie je al die lachtende gezichten van het personeel? En van Luc (echtgenoot) en mij (achterste rij, met kleurige trui)?
En Robbe was er natuurlijk ook bij! :)

Wij hadden maar weinig tijd, want Robbe moest nog naar een andere gebouw voor zijn bestraling.
Maar ondertussen werden de pakketjes (in ieder pakketje zat ook een Poekie-boekje!) uitgedeeld aan de kinderen.
(Er worden geen foto's genomen van de kinderen, om hun priviacy.)

Poekie wil iedereen nog eens bedanken voor de medewerking!

In de zomervakantie gaan we terug met nog meer pakketjes, en in het najaar, en...
Ach ja, Poekie gaat gewoon verder zolang er knuffels worden gemaakt!!  Doe dus maar fijn verder met haken, breien en naaien! :)
Info voor het versturen van knuffels naar Poekie : poekie@telenet.be
Insturen kan nog tot eind juni. En dan zou het fijn zijn als de postbode even een pauze zou kunnen krijgen in juli en augustus. En dan staat Poekie vanaf september weer naast de brievenbus te wachten hoor!

Bovenaan het blog zijn pagina's aangemaakt met info over sponsoring, het Poekie-boekje, knuffels voor het UZ Gent,...

DIKKE knuffel van Poekie :)