Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

woensdag 28 maart 2012

Knuffels en sleutelhangers van Caroline!


Caroline haakte, breide en naaide deze leuke knuffels en sleutelhangers voor het Poekie-project!
SUPER!!
Hartelijk bedankt! :)

Lapidoe en vrienden


Peggy van Atelier Lapidoe (er is ook een blog) bezorgde Poekie een pakket voor de kanjers van de kinderkankerafdeling in het UZ Gent... Om uit de delen, of om de afdeling mee op te leuken, waar behoefte aan is. Twee lieve dames (Colina en Paula) die over het project hoorden, werden ook meteen enthousiast, en hebben ook hun bijdrage geleverd aan het pakket. Ze hebben geen site of blog, maar zijn ook met liefde en plezier aan de slag gegaan.
Ook de knuffeltjes van Nancy Smit van De Smitse (neem zeker eens een kijkje in de webwinkel) zaten in de doos! 
"Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep, en hoeveel knuffels en andere leuke spulletjes Poekie al heeft mogen ontvangen. Ik hoop dat het ons lukt om met al deze knuffeltjes, al is het maar voor even, een glimlach op de kinderensnoetjes te toveren." Peggy, Colina, Paula en Nancy... hartelijk bedankt en dikke knuffel van Poekie! :)