Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

zondag 24 juni 2012

Wow! Wow!!!!


Wow! Wow!!! De creatieve mensen van Hobbydoos hebben Poekie énorm verrast!!! Héél veel mensen die lid zijn van het forum hebben knuffels gehaakt en gebreid voor het Poekie-project. Al die knuffels werden bij Magtelt bezorgd. Zij vulde maar liefst 4 grote dozen met supertoffe knuffels en verstuurde die naar Poekie!  Wat een prachtige samenwerking van 'Hobbydoos'!!!
Poekie vindt het SUPER dat er weer heel veel mooie pakketjes kunnen gemaakt worden!! In juli vertrekken er alvast 40 knuffel-pakketjes naar het UZ Gent. En ook aan het UZ Leuven gaan we nog eens 40 pakketjes bezorgen!!!

Lieve mensen, hartelijk bedankt en DIKKE knuffel van Poekie!!! xxx

Bedankt Reny en Elle!


 Reny en Elle bezorgen regelmatig een knuffel-pakket voor het Poekie-project! Deze keer een doos vol superleuke knuffels, mooie tasjes, een prachtige kussenhoes, mooie seizoenspoppen, en lieve hangers voor de allerkleinsten.
Reny & Elle, hartelijk bedankt voor al dit moois!
DIKKE knuffel van Poekie! :)