Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 21 juni 2012

Een half jaar geleden...

POEKIE


Een half jaar geleden arriveerden de eerste Poekie-knuffels hier. Ondertussen zijn er 80 Poekie-pakketjes aan het UZ Gent/UZ Leuven geleverd. Tijdens de zomermaanden vertrekken er nog eens 80 pakketjes... en de doos met 'herfstknuffels' is ook al goed gevuld... en er komt zeker een Poekie-kerstverhaal en... en... Ach ja, we gaan gewoon door met Poekie! :)

Poekie wil iedereen nog eens van harte bedanken... voor al die mooie knuffels, voor de sponsor-centjes, voor de lieve woorden en steun!

Tijdens de maanden juli en augustus neemt Poekie even een pauze (en de postbode ook). Maar vanaf 1 september zit Poekie weer naast de brievenbus te wachten hoor! 

DIKKE knuffel, Saskia & Poekie