Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 3 mei 2013

Vrolijk By Leen

 
Vrolijk By Leen maakte heel veel moois voor het Poekie-project!
 
"Poekie, zéér knap wat jij doet met dit project! Hierbij vind je de knuffels die ik  in de voorbije weken gehaakt heb. Ook vriendin Greet heeft enkele Pluisjes gemaakt. Je kan ze ook nog eens terugvinden op mijn blog. Ik hoop dat de knuffels bij iedereen een glimlach op het gezicht kunnen toveren. De kleine rode giraf is een extra knuffel die voor jou bestemd is. Mijn dochters vinden het de liefste, schattigste giraf die ik gemaakt heb. Nog heel veel succes met het Poekie-project. Groetjes van Leen."
 
 

 
Leen en Greet, hartelijk bedankt voor al deze supertoffe knuffels! De meeste knuffels zijn ondertussen al verhuisd naar het UZ Gent. Maar die lieve giraf... die zit gezellig dicht bij me!
 
Leen heeft een leuke give-away op haar blog staan... misschien komt er binnenkort ook zo'n fantastische giraf bij jou wonen??

 
DIKKE knuffel van Poekie! :)

Pluisjes van Nele!


Deze twee grappige Pluisjes werden met veel liefde gemaakt door Nele!
Nele, hartelijk bedankt en nog een fijne dag!
 
Groetjes, Poekie