Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

vrijdag 4 mei 2012

Bedankt Mevr. Rita en familie!!

Mevr. Rita bezorgde in februari een doos vol leuke sleutelhangertjes en knuffeltjes aan het Poekie-project ( hier kan je het berichtje nog eens lezen). Zoals Mevr. Rita reeds zei,  is het voor haar het belangrijkste dat ze met haar hobby anderen kan gelukkig maken.
Nu heeft haar dochter Ine gehaakte knuffels verkocht in haar vriendenkring, en heeft ze besloten om de opbrengst te schenken aan het Poekie-project. Poekie zal daar zeker een goede bestemming voor vinden! Er wordt momenteel bijvoorbeeld gewerkt aan Poekie-flyers (zodat we nog meer mensen kunnen bereiken om nog meer knuffels te maken!) en een heuse Poekie-puzzel!

Mevr. Rita, Ine, familie... hartelijk bedankt voor jullie steun! DIKKE knuffel van Poekie :)