Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

dinsdag 9 juli 2013

Supernieuws : Poekie & Libelle! :)

 
Supergoed nieuws!
 
In het najaar verschijnt er een artikel in het weekblad 'Libelle' (Vlaamse versie) over Poekie, in de reeks 'vrouw met een missie'. 10 Vrouwen die de wereld een beetje proberen te verbeteren met hun project... En ik ben dus één van die vrouwen! Best spannend dus. Deze maand wordt het interview afgenomen, en ergens in september/oktober wordt het artikel gepubliceerd.
 
Maar er is nog meer... vanaf 15 augustus zal Libelle-tv de klok rond te zien zijn in heel Vlaanderen via het digitale basisaanbod van Telenet (kanaal 18). En ook daar komen de 'vrouwen met een missie' aan bod. Vrijdag is onze 'filmdag'! Er wordt een hele dag gefilmd voor een reportage van ongeveer een kwartiertje. Wat staat er hier vrijdag te gebeuren? Een interview met mij en Robbe, we gaan knuffels afgeven in het UZ Antwerpen, mensen komen hier knuffels afgeven, Poekie-pakketjes maken,... Enfin, het hele Poekie-gebeuren zal dus in beeld worden gebracht!
 
Als 'vrouw met een missie' wil ik graag jullie allemaal vertegenwoordigen, want het is enkel dank zij jullie dat het Poekie-project kan worden gerealiseerd! Nogmaals een dikke DANK JE WEL dus aan jullie!
 
Poekie zal jullie zeker laten weten wanneer het artikel in Libelle verschijnt én wanneer we op Libelle-tv te zien zijn!
 
Nu is het dus superdruk in het Poekie-huis... opruimen, poetsen, mensen contacteren voor een 'getuigenis',... Maar volgende week zijn we er weer met Poekie-knuffels hoor! :)
 
Nog een fijne zomer!
Saskia & Poekie