Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

donderdag 19 april 2012

Een bijzondere dag...


Het was toch wel een bijzondere dag vandaag... De 'eerste schooldag' van dit schooljaar voor Robbe! :)
Hij gaf een powerpoint-presentatie over kankerbehandeling, deelde koffiekoeken uit,... en volgde gewoon mee les. Voorlopig zal Robbe enkel in de voormiddag naar school gaan, een rustige start dus.
En ik voelde me zo gelukkig... en dan kom je thuis van de school... en staat de postbode daar nog eens met een mooi postpakket voor de deur! Stins maakte een prachtige vilten kat en  beer voor het Poekie-project... en dan nog een heerlijk ruikend geurzakje, speciaal voor mij!!! Zo mooi, zo uniek, zo persoonlijk!! Echt een heerlijk kado op deze heerlijke dag!


Bedankt Stins en DIKKE knuffel van Poekie! :)