Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 7 oktober 2013

Oef... de knuffels zijn ingepakt! :)

 
Poekie heeft de afgelopen week superhard gewerkt! Honderden knuffels werden ingepakt!
Binnenkort vertrekken de knuffels naar hun nieuwe vriendjes. Hier is al een kort overzichtje :
 
-UZ Antwerpen : kussens, poppen, poezen, prikkenmandknuffels
-UZ Gent : Poekie-zakjes voor de kinderkankerafdeling, kleine en grote knuffels voor de algemene     pediatrie, knuffels voor intensieve zorgen/spoed
-UZ Leuven/Jette/AZ Alma Eeklo : knuffels voor de prikkenmand
 
Binnenkort toont Poekie de knuffels nog eens per ziekenhuis. Maar nu weten jullie tenminste waarom Poekie even niet op het blog was! En vanaf morgen toont Poekie jullie ook weer de knuffels die hier de afgelopen tijd werden geleverd!
 
Kleine knuffeltjes voor de prikkenmanden zijn zéér welkom! De voorraad is volledig verdeeld momenteel! Maar ook andere knuffels zijn natuurlijk van harte welkom bij Poekie! In januari gaan we 'winterknuffels' uitdelen... ijsberen, pinguïns, sneeuwmannen,... Maar er zijn ook thema-dozen met jungle-dieren, honden & katten & muizen, sprookjes -en fantasiefiguren (robots, draken, prinsesjes, smurfen,...), lente/zomerknuffels,... Je merkt het, iedere knuffel vindt hier wel zijn plaatsje! :)
 
Haken, breien en naaien jullie weer mee?
 
En vanaf morgen... Poekie op Libelle-tv!
In de Libelle tv-gids kan je zien wanneer de reeks 'vrouwen met een missie' wordt uitgezonden de komende week. Veel kijkplezier! :)
 
Lieve groetjes, Saskia & Poekie