Twee jaar lang heeft Poekie knuffeltjes bezorgd aan patiëntjes in verschillende ziekenhuizen. Dit kon enkel door de énorme inzet van heel veel creatieve mensen die mee knuffels hebben gemaakt. Na twee zeer intensieve jaren werd het Poekie-project in februari 2014 afgesloten. Maar de mensen van Zonnedekens zijn met een nieuw project gestart, namelijk Zonneknuffels. Zo kunnen al die creatieve mensen knuffels blijven maken én zo blijven de kinderen knuffels ontvangen! :)

Een DANK JE WEL aan al de mensen die het Poekie-project hebben gesteund!!!

Lieve groetjes,
Saskia & Poekie

maandag 7 oktober 2013

Oef... de knuffels zijn ingepakt! :)

 
Poekie heeft de afgelopen week superhard gewerkt! Honderden knuffels werden ingepakt!
Binnenkort vertrekken de knuffels naar hun nieuwe vriendjes. Hier is al een kort overzichtje :
 
-UZ Antwerpen : kussens, poppen, poezen, prikkenmandknuffels
-UZ Gent : Poekie-zakjes voor de kinderkankerafdeling, kleine en grote knuffels voor de algemene     pediatrie, knuffels voor intensieve zorgen/spoed
-UZ Leuven/Jette/AZ Alma Eeklo : knuffels voor de prikkenmand
 
Binnenkort toont Poekie de knuffels nog eens per ziekenhuis. Maar nu weten jullie tenminste waarom Poekie even niet op het blog was! En vanaf morgen toont Poekie jullie ook weer de knuffels die hier de afgelopen tijd werden geleverd!
 
Kleine knuffeltjes voor de prikkenmanden zijn zéér welkom! De voorraad is volledig verdeeld momenteel! Maar ook andere knuffels zijn natuurlijk van harte welkom bij Poekie! In januari gaan we 'winterknuffels' uitdelen... ijsberen, pinguïns, sneeuwmannen,... Maar er zijn ook thema-dozen met jungle-dieren, honden & katten & muizen, sprookjes -en fantasiefiguren (robots, draken, prinsesjes, smurfen,...), lente/zomerknuffels,... Je merkt het, iedere knuffel vindt hier wel zijn plaatsje! :)
 
Haken, breien en naaien jullie weer mee?
 
En vanaf morgen... Poekie op Libelle-tv!
In de Libelle tv-gids kan je zien wanneer de reeks 'vrouwen met een missie' wordt uitgezonden de komende week. Veel kijkplezier! :)
 
Lieve groetjes, Saskia & Poekie

5 opmerkingen:

 1. Ja, jij hebt weer een hele berg werk verzet !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zorg zeker voor die pikmanden en winterknuffels. Tegen december komen ze bij jou toe.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Saskia,

  Wat een hoop werk heb jij gedaan!
  Ik probeer ook nog wat tussendoor voor jou te haken.
  Heb al wat gehaakt, maar is nog niet zoveel. Ik dacht om misschien nog wat pluisjes te haken?

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hoop werk kan er allemaal wel niet gedaan worden met een groep mensen die jij op de been hebt gebracht! Geweldig om te zien! wat voor knuffels zijn geschikt voor de prikkenmand? gewoon kleine knuffeltjes/sleutelhangers of mogen bijvoorbeeld boekenleggers ed ook? Ben nu heel veel baby knuffels aan het maken maar helaas is de doos nog lang niet vol! (ik ga niet zo snel ;) )

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je reactie! Poekie :)